tel.: 0724.297.427

Instalare, upgrade, depanare, revizie
pentru componente și echipamente IT
Depanare & devirusare
pentru sisteme de operare
Soluții de backup
și recuperare date
Configurare
rețele, conexiuni internet, e-mail

Prelucrăm datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Prin publicarea prezentei Politici de Confidențialitate, dorim să vă informăm în mod transparent despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi prin intermediul paginii noastre web.

Pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale, actualizările și modificările periodice ale aceastei Politici de Confidențialitate vor fi publicate pe această pagină.

Ce categorii de date cu caracter personal sunt prelucrate

În general, colectăm direct datele Dvs. cu caracter personal prin intermediul formularelor publicate pe site-ul nostru, așadar aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.

De exemplu, când ne trimiteți un mesaj prin intermediul formularului de contact, ne furnizați informații precum: nume și prenume, adresă de email, numărul de telefon etc.

Mai putem colecta și prelucra ulterior anumite informații cu privire la comportamentul Dvs. în timpul vizitării site-ului nostru, pentru a vă personaliza experiența online. Conform Politicii noastre de utilizare a cookie-urilor, putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. Nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor (sub 16 ani).

La ce servește prelucrarea datelor

Utilizăm datele Dvs. cu caracter personal astfel:

1. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare online pe site-ul nostru., putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu activitatea Dvs. pe site. Ne bazăm pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având totodată grijă să vă respectăm drepturile și libertățile fundamentale.

2. Pentru activități de marketing

Ca să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează, vă putem trimite email-uri cu informații generale și tematice, oferte sau promoții, precum și cercetări de piață sau sondaje de opinie și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul nostru. În acest scop, putem folosi anumite date cu privire la activitatea Dvs. pe site-ul nostru pentru a vă crea un profil.

Ne asigurăm de fiecare dată că aceste prelucrări se efectuează în acord cu drepturile și libertățile Dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu vă afectează într-o măsură semnificativă.

În majoritatea cazurilor, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul Dvs. prealabil pe care îl puteți retrage ulterior prin folosirea link-ului de dezabonare afișat la sfârșitul mesajelor email primite de la noi sau prin contact direct (poștă, telefon sau email).

3. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

În anumite situații, vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Dintre acestea enumerăm:

  • Diverse măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor săi împotriva atacurilor cibernetice.
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente.
  • Măsuri de gestionare a diverse alte riscuri.
  • În anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această privință.

Cât timp păstrăm datele Dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele Dvs. cu caracter personal pe perioada necesară menținerii unei bune comunicări cu Dvs. Puteți solicita oricând ștergerea anumitor informații și vom da curs acestor solicitări. Păstrăm anumite informații în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele Dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale Dvs. către diverse categorii de furnizori de servicii (curierat, servicii de plată/bancare, marketing, cercetare de piață) sau alte societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

Putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice, în cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim.

Ne asigurăm că accesul la datele Dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele Dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale Dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Luăm toate măsurile pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile de date vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții. Pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele Dvs., ne puteți contacta oricând.

Cum protejăm securitatea datelor Dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele Dvs. cu caracter personal, nu ne asumăm responsabilitatea pentru vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. Transmiterea informaţiilor prin Internet nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor prevede următoarele:

  • Puteți solicita acces la datele Dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal.
  • Aveți dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției, precum și dreptul de a solicita ștergerea datelor Dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor Dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact publicate pe pagina de contact. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maxim 30 de zile, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maxim 60 de zile.

Acces

Ne puteți solicita să confirmăm dacă prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum și să vă punem la dispoziție o copie a acestora și să vă prezentăm datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele Dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificare

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele Dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
  • acestea au fost prelucrate ilegal;
  • dați curs unui drept legal de a vă opune;
  • ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu suntem obligați să ne conformăm solicitării Dvs. de ștergere a datelor cu caracter personal în orice împrejurare. Cele mai probabile situații în care v-am putea refuza solicitarea sunt:

  • pentru respectarea unei obligații legale;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal doar în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată (v. secțiunea Rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora;
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță;
  • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse;
  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele Dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare dacă avem consimțământul Dvs., sau pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță sau pentru a proteja drepturile Integral Design sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie portat direct către un alt operator de date, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul Dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs. și să se facă prin mijloace automate.

Opoziția

Vă puteți opune prelucrării datelor Dvs. în orice moment dacă considerați că drepturile și libertățile Dvs. fundamentale prevalează față de interesul nostru comercial legitim.

De asemenea, puteți refuza oricând prelucrarea în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Decizii automate

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată atunci când decizia respectivă:

  • produce efecte juridice cu privire la Dvs.;
  • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu Dvs.;
  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile Dvs.;
  • se bazează pe consimțământul Dvs. explicit.

Plângeri

Aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu privire la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal, dar vă recomandăm să ne contactați în prealabil și vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. Vă invităm să ne contactați utilizând datele de contact publicate pe pagina dedicată.